Fiets, E-Bike en Scooterverzekering

Ook je fiets, e-bike of scooter verdient een verzekering. Vaak wordt dit direct bij aanschaf bij de dealer geregeld, maar er zijn meerdere opties die je waarschijnlijk veel geld schelen. Wij vergelijken graag de opties voor je: de best passende verzekering met de meest gunstige prijs.

Wat dekt een fietsverzekering?

Met een fietsverzekering dek je het risico op diefstal van je fiets. Ook schade kan meeverzekerd worden. De premie van je fietsverzekering sluit je meestal af voor een periode van drie of vijf jaar. Afhankelijk daarvan wordt je premie berekend, die betaal je vaak in één keer vooraf.

Doorlopende fietsverzekering

Met een doorlopende fietsverzekering ben je doorlopend verzekerd tegen diefstal van of schade aan je fiets. Je betaalt bij een doorlopende fietsverzekering geen premie vooraf, maar mocht je fiets gesloten worden, dan ben je slechts de premie van de maanden dat je fiets oud was kwijt, in plaats van de vooraf betaalde premie van drie tot vijf jaar.

Bromfiets- en scooterverzekering

Als bromfiets of scooterrijder ben je net als een automobilist verplicht om een WA-verzekering af te sluiten. Zo ben je verzekerd tegen claims van betrokkenen van een door jou veroorzaakt ongeluk. Je kunt ook je eigen brommer of scooter verzekeren voor het geval van diefstal of een ongeluk.

Eigen risico?

Wat je terugkrijgt van je verzekering kan flink verschillen per verzekeraar en pakket. Wil je zeker weten dat jij gunstig uitkomt? Wij vergelijken de opties graag voor je. Zo ontvang jij de beste dekking terwijl je de laagste premie betaalt.

Kom met ons in contact om de mogelijkheden te bespreken.