Reis- en Annuleringsverzekering

Vakantie of weekendje weg? Met een reisverzekering zorg je ervoor dat je reis ook bij pech leuk blijft. Je reisverzekering verzekert je tegen diefstal, verlies en schade, maar helpt ook als je terug naar huis moet na bijvoorbeeld een ongeluk. Gaat je reis onverhoopt niet door? Een annuleringsverzekering beschermt je tegen de financiële lasten die daarbij komen kijken. Ook gemiste vakantiedagen kunnen worden vergoed door je annuleringsverzekering.

Doorlopende reisverzekering

Ga je vaker dan een keer per jaar op vakantie? Dan is het slim om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Zo ben je het hele jaar door standaard verzekerd voor noodgevallen op reis. Ook tijdens een spontaan tripje tussendoor. Schade en diefstal van bagage, maar ook andere calamiteiten worden gedekt door je verzekering. Je dekking en premie hangen af van je eigen eisen en wensen: wat is het maximumbedrag dat je wilt verzekeren? Voor welke periode wil je verzekerd zijn? Kies je voor Europa- of werelddekking?

Uitgebreide doorlopende reisverzekering

Afhankelijk van je eigen eisen en wensen, kun je je doorlopende reisverzekering uitbreiden. De dekking kan per verzekeraar verschillen. Kijk dus goed welke verzekering bij jouw situatie past.

Aanvullende dekkingen reisverzekering

  1. Winter- en onderwatersport (diepzeeduiken)
  2. Medische kosten

Via je normale zorgverzekering ontvang je bij medische problemen in het buitenland maximaal het Nederlandse tarief. Heb je een extra verzekering voor gezondheidskosten in het buitenland? Dan krijg je altijd de volledige vergoeding.

  1. Vervangend vervoer

Pech onderweg? Dan is het fijn als deze dekking opgenomen is in jouw aanvullende reisverzekering.

  1. Rechtsbijstand

Deze aanvullende dekking verzekert je van juridische bijstand rondom je reis.

Kom met ons in contact om de mogelijkheden te bespreken.