Pechhulpverzekering

Met een pechhulpverzekering ben je ervan verzekerd dat je snel weer op weg bent met je auto, motor, camper, caravan of bromfiets. Inmiddels heb je veel meer opties dan alleen de pechhulpservice van Wegenwacht.

Dit dekt een pechhulpverzekering

Wil jouw motorvoertuig niet starten of ben je langs de kant van de weg komen te staan? Met een pechhulpverzekering ben je snel weer op weg! Een monteur helpt je zo mogelijk om de oorzaak te verhelpen. Lukt dit niet? Dan wordt je voertuig naar een garage gesleept. Heb je gekozen voor een verzekering met vervangend vervoer? Dan kun je je weg snel weer vervolgen.

Wegenwacht of andere pechhulp?

Er zijn – naast de welbekende Wegenwacht – verschillende andere pechhulpverleners met een netwerk van aangesloten garages door heel Nederland om jouw zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Vaak komen deze pechhulpverleners met een oplegger, zodat je auto direct kan worden meegenomen als het probleem niet ter plaatse opgelost kan worden.  Dat scheelt weer wachten. Een andere pechhulp dan de Wegenwacht? Omdat ze de bekendste zijn, zijn ze ook de duurste. Een andere aanbieder scheelt je al snel veel geld!

Kom met ons in contact om de mogelijkheden te bespreken.