Studentenkamerverzekering

Zelfstandig wonen betekent ook financiële zelfstandigheid. Ga je op jezelf wonen? Dan is het belangrijk dat je goed verzekerd bent. Ook in studentenhuizen wordt helaas wel eens ingebroken of kun je te maken krijgen met schade door brand of lekkage.

Dit dekt de studentenkamerverzekering

Een studentenkamerverzekering is een inboedelverzekering speciaal voor een studentenkamer. De waarde van de spullen op je studentenkamer is meestal lager dan de waarde van alle spullen in een normaal huis. Deze verzekering is dus toegespitst op jouw situatie en heeft een lagere premie. Net als bij een normale inboedelverzekering dekt de studentenkamerverzekering diefstal of schade aan je spullen door brand, diefstal of lekkage. Zorg wel dat je kamer afgesloten kan worden om aanspraak te maken op je verzekering.

Voordeliger uit met een studentenpakket

In plaats van een losse studentenkamerverzekering kun je ook voor een studentenpakket kiezen. Een studentenpakket bestaat uit zowel een studentenkamerverzekering als een reis- en aansprakelijkheidsverzekering. Meerdere vliegen in een klap om thuis én op reis verzekerd te zijn als student.

Kom met ons in contact om de mogelijkheden te bespreken.