Inboedelverzekering

Neemt een inbreker waardevolle spullen mee, er waait een fikse storm waardoor je tuinmeubilair kapotwaait of krijg je te maken met een lekkage waardoor verschillende spullen in je huis waterschade oplopen? Dit zijn zaken die vergoed worden door je inboedelverzekering.

Dit dekt je inboedelverzekering

Een inboedelverzekering geldt voor schade aan spullen die zich in je huis bevinden. Ook spullen in je tuin of schuur worden meegerekend, mits ze zich achter een degelijk slot bevinden. Voor waardevolle spullen bestaat er een aanvullende kostbaarhedenverzekering. Hiermee verzeker je sieraden, instrumenten en kunst en antiek.

Voorkom onderverzekering

De meeste inboedelverzekeringen hebben een garantie tegen onderverzekering. Maar niet allemaal. Het kan voorkomen dat de waarde van je verzekering na verloop van tijd niet meer klopt omdat je nieuwe spullen hebt aangeschaft. Stel dat je spullen dan bij een inbraak gestolen worden? Dan mis je dat verschil in waarde. Zorg er dus voor dat je verzekering meebeweegt met jouw leven óf dat je een verzekering met garantie tegen onderverzekering afsluit.

Kom met ons in contact om de mogelijkheden te bespreken.